Dato for barneleir 2015

av Hallvord Reiar Michaelsen Steen

Unger på scenen under teaterforestilling.

Wergelandakademiet arranger hver sommer kulturbarneleir for barn. Tidspunktet i år er uke 26, dvs. 21-26. juni 2015. Programmet varierer  mellom høytlesing, skuespill, sang og folkedans/sanglek. Leiren foregår på Jønnbu i Bø i Telemark. Lederne vil i år som i fjor være Hallvord Reiar Michaelsen Steen samt Maj-Christel Skramstad og Liv Cecilie Birkeland.

Målgruppa for leiren er barn mellom 7 og 12, men både yngre og eldre er velkomne. Barn under 8 bør ha med seg foreldre. Det blir en ungdomsgruppe for alle over 12, som får litt andre ting å jobbe med enn de yngre. Det er klart for å melde seg på for dem som allerede ønsker det. Vi sender ut påminnelse og formell invitasjon på nyåret. Det er fint om «nye» foreldre fyller ut dette lille skjemaet ved påmelding slik at vi har all informasjonen klar:

For spørsmål ta kontakt med Hallvord Reiar på e-post: hallvord@hallvord.com eventuelt Liv Cecilie på e-post: cecilie_birkeland@hotmail.com.

(Foto: Liv Cecilie Birkeland, fra avslutningsforestilling 2014)